Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Nuorisotilat

Päivitetty 17.8.2023

Uuden nuorisotilan avajaiset ilmoitetaan myöhemmin.

Nuorisotila RELA 

Nuorisotila tällä hetkellä opetuskäytössä!

 

Nuorisotila SoLu

Huom! 5.9.2022 alkaen urheilukenttä remontissa, joten käynti nuorisotilalle Myllypellontien kautta. Käynti nuokkarille keskiovesta. Työmaasta johtuen ovelle joutuu kiertämään tenniskentän puolelta.  

Tällä tilalla on suurin osa nuorten illoista sekä bändikämppä. Tilalla kokoontuvat myös Adventurer's Guild tiistaisin klo 17.00 - 20.00  ja 10-12v. nuorten ilta torstaisin klo 15.00 - 17.00.

 SoLu löytyy Someron urheilukentältä osoitteessa Myllypellontie 10 E Somero


Nuorten illat

Nuorten illat ovat kaikille somerolaisille 13-17-vuotiaille nuorille avointa toimintaa. Illoissa pelaillaan lautapelejä ja pleikkaria sekä biljardia. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä mehua joka ilta. Illan aikana saa tulla ja mennä vapaasti. Paikalla on nuorisotoimen ohjaajat juttuseurana ja opastamassa kaikkiin toimintoihin.  Edellytämme nuokkarikorttia.

Adventurers' Guild

Tiistaisin klo 17.00 - 20.00

D&D on pöytäroolipeli, jossa pelaajien ja pelinvetäjien mielikuvitus on vain rajana sekä nopan silmäluku. Toiminnassa sovelletaan 13-vuoden minimi-ikärajaa. Kilta kokoontuu tiistaisin Solussa. 


Pienten avoin nuokkari (10-12v.)

Torstaisin klo 15.00 - 17.00. 

Niin kutsutuilla pienillä (10 vuotta täyttäneet) on mahdollisuus osallistua torstaisin avoimeen nuorisotilatoimintaan. Toiminnassa tutustutaan nuorisotilan sääntöihin, askarrellaan, pelataan lautapelejä, biljardia ja kokkaillaan. Osallistujat otetaan aktiivisesti mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmaa. Edellytämme nuokkarikorttia.