sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-kasvatus-ja-koulutus.jpg
 

Arkeen Voimaa


Arkeen Voimaa-itsehoidon kurssi

Lisätiedot ja seuraavat Arkeen Voimaa-kurssit:
Arkeen Voimaa

Arkeen Voimaa -kirja

Ryhmän aikana oheislukemistona käytetään kirjaa Arkeen Voimaa – pienin askelin kohti sujuvampaa arkea. Kirjan saa maksutta käyttöön ryhmän ajaksi, jonka jälkeen se palautetaan. Kirjan voi ostaa omaksi Uimahalli Loiskeeen asiakaspalvelusta (hinta 10€) tai käydä lainaamassa Someron kaupunginkirjastosta.


Linkkejä:

Arkeen Voimaa verkkosivut

Arkeen Voimaa Facebook

Arkeen Voimaa Instagram

 
 

Sinua saattaa kiinnostaa

Pienillä askelilla pysyvään muutokseen

Ryhmässä jokainen on yhtä arvokas

Unettomuus, saamattomuus tai yksinäisyys – ovatko haasteet tuttuja? Arkeen Voimaa -ryhmä kannustaa muuttamaan elämää pysyvästi. Tavoitteena on kohentaa omaa terveydentilaa, helpottaa arkea ja myös vähentää terveydenhuollon asiakaskäyntien määrää.


Katso uusi video

"Parasta mitä minulle on tapahtunut"

"Nyt minullakin on jo joku merkitys". Katso Arkeen Voimaa -toiminnan uusi esittelyvideo. Paljon palveluita käyttävistä asiakkaasta itsehoidon taitajaksi

Arkeen Voimaa - ryhmien tapaamisista voimaa koko viikkoon

Uupumusta, työttömyyttä, oma tai läheisen pitkäaikaissairaus? Ongelmat voivat olla moninaiset, mutta oireet ovat usein samanlaisia. Arkeen Voimaa -toiminnan ryhmissä toisilta ryhmäläisiltä saa tukea ja ohjeita. Neuvoja annetaan vertainen vertaiselle eikä perinteisesti ylhäältä alas terveydenhuollon ammattilaiselta potilaalle.