Tekstikoko
 
student-849822.jpg
 
Työ ja yrittäminen
Juttu tääl onnistuu!

Juttu tääl onnistuu!

    

 
 

Sijoitu Somerolle

Sijoitu Somerolle

Tutustu muutamaan yllättävän hyvään syyhyn tuoda toimintasi Somerolle. 

Lue lisää

Ajankohtaista yrityksille

Ajankohtaista yrityksille

Löydä elinkeinotoimen tuoreimmat terveiset, sekä Someron yritysmaailmaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

Lue lisää

Nuorten kesätyöt 2023

Nuorten kesätyöt 2023

Someron kaupunki tarjoaa tänä vuonna kesätyöpaikkoja vuosina 2003 - 2007 syntyneille nuorille. Paikkoja on hettavissa noin 25. Tehtävät sijoittuvat puistojen hoitoon, siivoukseen, keittiöihin, varhaiskasvatukseen, liikunta- ja nuorisopalveluihin sekä markkinointiin. Kesätyöntekijät palkataan 4-5 viikoksi 5.6. - 4.8.2023 välisenä aikana.

  


Oletko vailla kesätyötä? Haluaisitko olla tänä kesänä mukana tekemässä töitä yhteisen hyvän eteen?


Someron kaupungin kesätyöpaikat ovat vähentyneet viime vuoden 45 kesätyöpaikasta n. 25 kesätyöpaikkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden siirryttyä Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Kilpailu paikoista tulee olemaan kovaa, joten laitahan rohkeasti hakemus.

Someron kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja vuosina 2003 - 2007 syntyneille nuorille


Meidän mottona on "Juttu tääl onnistuu!". Voisiko joku seuraavista työpaikoista olla sun ensi kesän juttu? Kaikki työt ovat sellaisia, että mitään erityistaitoja ei tarvita, vaan reippaalla ja innokkaalla asenteella pärjäät mainiosti. Me täällä perehdytämme sinut kyllä tehtäviisi.


Puistot

Puistohommissa saat viettää työpäiväsi kokonaan ulkosalla. Täällä pääset omalta osaltasi pitämään huolta siitä miltä Someron kasvot näyttävät niin asukkaille kuin matkailijoillekin ts. puisto-osaston väki pitää rikkaruohot poissa, puskat siisteinä ja istutukset kukoistuksessa.


Keittiö

Keittiöissämme valmistetaan päivittäin satoja aterioita. Haluaisitko nähdä miten suurkeittiön arki pyörii ja miten hyvällä suunnittelulla kaikki valmistuu ajoissa erilaiset ruokavaliot huomioiden? Keittiössä pääset mukaan reippaaseen ja iloiseen työporukkaan, jossa pääset mukaan monenlaisiin keittiötöihin. Voit leipoa, auttaa salaattien teossa, tehdä voileipiä, purkaa kuormia, leipoa ja autella tiskauksessa.


Siivous

Fanitatko sinäkin Auri Kanasta ja nautit siitä, kun kädenjälki näkyy ja puhdasta syntyy? Siivoushommissa pääset nauttimaan töittesi tuloksesta, ehkä jopa vielä syksylläkin, sillä siivouspuolen kesätyöt kohdistuvat erityisesti koulukiinteistöihin. Kesätyöntekijät osallistuvat mm. ikkunoiden pesuun, luokkasiivoukseen, kalusteiden pyyhintään ja siirtelyyn.


Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus on yksi kestohiteistämme kesätyöpaikkojen joukossa. Täällä pääset touhuamaan lasten kanssa; askartelemaan, leikkimään, auttamaan ruokailussa ja ulkoilemaan. Ajatella, että leikkimisestäkin voi saada palkkaa!


Liikunta- ja nuorisopalvelut

Liikunta- ja nuorisotoimen kesätyöntekijänä pääset mukaan siihen kaikkeen kivaan, mitä liikunta- ja nuorisopalvelumme ovat lapsille ja nuorille kesäksi suunnitelleet. Työ voi pitää sisällään mm. ohjaamisessa auttamista päiväleireillä ja uimakouluissa. Jos tykkäät energisestä meiningistä, liikunnasta, askartelusta ja lasten ja nuorten seurasta, niin tämä voisi olla sinun paikkasi.


Elinvoimapalvelut


Oletko taitava sosiaalisen median käyttäjä ja kiinnostunut viestinnästä, Someron kesäajan tapahtumista ja matkailukohteista. Työ pitää sisällään sosiaalisen median sisällöntuottamista (facebook, instagram ja TikTok) ja tapahtumien markkinointia. Someron "kesäsomettajat" toimivat tiiminä tehden työtä yhdessä elinvoimapalveluiden kanssa. Kiinnostus video- ja valokuvaamiseen, editoimiseen sekä videolla esiintymiseen katsotaan eduksi. Työn luonteesta johtuen hakijat haastatellaan.


Lisätiedot

Kesätyöntekijät palkataan 4-5 viikoksi 5.6. - 4.8.2023 välisenä aikana. Työaika on 6 tuntia päivässä. Palkka on 200 euroa viikolta. Lisäksi maksetaan lomaraha ja lomakorvaus.


Hakeminen

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi 28.2.2023 klo 15.00 mennessä.

 

Tervetuloa kesäduuniin meidän tiimiin!

KESÄTYÖTUKI 2023

Kyselyt:

Kehittämispäällikkö
Antti Leino
p. 040 1268 272
antti.leino(a)somero.fi

 
 


Ota yhteyttä elinvoimapalveluihin:

 

Kehittämispäällikkö
Antti Leino
p. 040 1268 272
antti.leino(a)somero.fi


Viestintäasiantuntija
Anuliina Frantti
p. 044 779 1282
anuliina.frantti(a)somero.fi


Työllisyys- ja maahanmuuttokoordinaattori
Lauri Liiman
p. 040 1268 281
lauri.liiman(@)somero.fi

 
 

Pysy kuulolla ajankohtaisista asioista!

Tilaa uutiskirje

UUTISKIRJEARKISTO