Tekstikoko
 
  • crochet-1481702-1920.jpg
  • dsc-0020.jpg
  • dsc-0001.jpg
  • dsc-0006.jpg
 

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille tulee ilmoittautua yleensä viimeistään viikkoa ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa internetissä tai puhelimitse Poikkeuksista on maininta kurssin tiedoissa. Myöhemminkin kannattaa tiedustella vapaita opiskelupaikkoja, mutta ilmoittautumisajan päättymisajan­kohdan opiskelijamäärä ratkaisee kurssin aloittamisen tai peruuntumisen. Joillekin kursseille voidaan ottaa opiskelijoita vielä kurssin alettuakin. Tiedustelut koulutuskoordinaattorille tai kuvataide ja kädentaitokurssien osalta suunnittelijaopettajalle.

Ilmoittautumisia syksyllä 2019 alkaville kursseille otetaan vastaan maanantaina 19.8.2019 klo 17.30 alkaen puhelimitse ja internetissä.

Puhelinilmoittautumiset

Puhelinilmoittautumisia otetaan vastaan alla olevissa puhelinnumeroissa maanantaina 19.8.2019 klo 17.30 – 19.00.

20.8.2019 alkaen puhelinilmoittautumiset ensisijassa asiakaspalvelusihteerille puh. 044 779 1271. Hän ottaa ilmoittautumisia vastaan 20.8. - 6.9.2019  klo 9 - 12 ja sen jälkeen kurssi-iltoina klo 15 - 19.30.

Kosken yhdyshenkilö Pirkko Kesälä ottaa vastaan ilmoittautumisia lähinnä Kosken kursseille. Hänelle voi ilmoittautua puhelimitse myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilmoittautuminen internetissä

Kaikille kursseille voi ilmoittautua myös internetissä maanantaista 19.8.2019 klo 17.30 alkaen kaikkina päivinä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Internetissä ilmoittautuminen on helppoa ja nopeaa.

Lisätietoja Netti-ilmoittautumissivustolla.

Ilmoittautuminen sähköpostitse

Sähköposti-ilmoittautumisia emme suosittele. Sähköpostia ei ehditä kiireisinä ilmoittautumisaikoina lukea reaaliaikaisesti. Mikäli kuitenkin haluat tehdä ilmoittautumisesi sähköpostitse, tulee viestissä olla kaikki alla mainitut henkilötiedot. Sähköpostin kautta ilmoittautuneille vastataan aina ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ellet saa vastausta ota yhteyttä puhelimitse.

Ilmoittauduttaessa tarvittavat henkilötiedot

Sekä internetissä että puhelimitse ilmoittauduttaessa jokaisesta opiskelijasta tarvitaan seuraavat tiedot:

Alle 18-vuotiaitten opiskelijoiden huoltajista tarvitaan lisäksi seuraavat tiedot kurssimaksun laskututusta varten:

Jos kurssimaksun maksaa työnantaja tai yhdistys, tulee laskutustiedot ilmoittaa täydellisinä sisältäen Y-tunnuksen.

Kurssipaikkojen täyttämisperiaatteet

Kurssipaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumis­järjestyksessä. Joissain tapauksissa, mikäli opiskelijoita ilmoittautuu enemmän kuin on opiskelupaikkoja, suoritetaan opiskelijavalinta arpomalla. Tällaisen kurssin kohdalla on kurssitiedoissa maininta mahdollisesta arvonnasta. Tällaisille kursseille ilmoittautuneille ilmoitetaan erikseen kurssille pääsystä.

Kurssipaikan saaneille ei yleensä lähetetä vah­vistuskirjettä, tekstiviestiä tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Pääsääntöisesti opiskelijan tulee muistaa itse kurssit, joille on ilmoittautunut. Poikkeuksena kurssit, joiden opiskeljavalinta tapahtuu arvonnan kautta.

Kurssin peruuntuminen, ilmoittautumisen peruutus ja peruutuspaikan vastaanotto

Kurssin peruuntuminen

Mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, se peruuntuu. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan aina ilmoittautuneille tekstiviestitse tai puhelimitse.

Ilmoittautumisen peruutus

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö ei aio osallistua kurssille, tulee hänen peruuttaa ilmoittautumisensa viipymättä, viimeistään viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Näin vapaaksi jäävälle opiskelupaikalle voidaan kutsua toinen henkilö.

Pitkille, kolme kertaa tai enemmän kokoontuville, kursseille voi käydä tutustumassa maksutta yhden kerran. Mikäli opiskelija ei halua jatkaa opiskelua kyseisellä kurssilla, hänen tulee ilmoittaa keskeytyksestä viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Peruutus- ja keskeytysilmoitukset tulee tehdä asiakaspalvelusihteerille tai koulutuskoordinaattorille sähköpostitse tai puhelimitse. Opettajalle kerrottu keskeytysilmoitus ei riitä.

Peruutuksen tai keskeytyksen myötä kurssipaikan saaneille ilmoitetaan asiasta tekstiviestillä tai soittamalla.

Kurssimaksu laskutetaan kaikilta kursseille ilmoittautuneilta opiskelijoilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan tai ilmoittaneet keskeytyksestä edellä esitetyllä tavalla.

Peruutuspaikan vastaanotto

Joillekin kursseille ilmoittautuu opiskelijoita enemmän kuin mahtuu. Kurssin ulkopuolelle jääneet saavat jonotuspaikan ja jäävät odottamaan mahdollista peruutuksen myötä vapautuvaa paikkaa kurssilla.

Vapautuneista opiskelupaikoista ilmoitetaan yleensä tekstiviestillä, jonka saatuaan opiskelijan pitää vielä vahvistaa tai peruuttaa osallistumisensa vastaamalla viestiin tai soittamalla koulutuskoordinaattorille.


Sivu päivitetty 28.6.2019 | Riitta Ryhtä