Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 

Riitta Ryhtä
koulutuskoordinaattori
hyte-koordinaattori


Puh. 044 779 1270
Sähköposti: riitta.ryhta(a)somero.fi

Tulin Somero-opiston edeltäjän Someron kansalaisopiston toimistovirkailijaksi vuoden 1983 alusta. Silloin opistomme rehtorina toimi Seija Mikkonen. Vuoden 1985 loppuun saakka työaikani jakautui puoliksi kansalaisopiston ja palolaitoksen kanssa, ja sen jälkeen olen keskittynyt opistotyöhön ensin toimistovirkailijana, vuodesta 1993 alkaen kurssisihteerinä ja vuodesta 2017 koulutuskoordinaattorina.  

Huhtikuussa 2018 minut nimettiin Someron kaupungin hyte-koordinaattoriksi, jota työtä teen opistotyön rinnalla.

Opistotyön osalta arkeeni kuuluu kurssien suunnittelua, koordinointia, viestintää ja markkinointia. Huolehdin myös tuntiopettajien palkkojen ja matkalaskujen valmistelusta.

Hyte-koordinaattorin tehtäväalue sisältää poikkihallinnosllista hyte-työn koordinointia, kaupungin hyvinvointikertomuksen valmistelun koordinointia, osallistumista kaupungin edustajana maakunnan hyvinvointikertomuksen valmisteluun sekä toimimista yhdyshenkilönä kaupungin ja maakunnan välillä hyte-kenttään liittyvissä kysymyksissä. Osallistun myös kaupungin johtoryhmän työskentelyyn hyte-asioita käsiteltäessä sekä hyte-asiantuntjana erilaisten kehittämistyöryhmien toimintaan.

Työhuoneeni sijaitsee Kiiruun koulukeskuksen toisessa kerroksessa. Sovi tapaamisesta etukäteen puhelimitse, koska koulukeskuksen ovet ovat yleensä aina lukittuina.

Koulutukseltani olen medianomi (AMK) ja opistomerkonomi. Medianomin tutkinnossa suuntautumiseni on yhteisöviestintä, ja merkonomin tutkintoni on laskentatoimen alalta.  Lisäksi olen opiskellut mm. verkkoviestintää, yritysviestintää, johtamisviestintää,  projektijohtamista ja henkilöstöjohtamista. Opintoihini liittyen olen toiminut myös sosiaalisen median kouluttajana.

Vapaa-aikani täyttävät tällä hetkellä lentopallo, kunnallispolitiikka ja ajanvietto sukulaisten kanssa. Minulla ja puolisollani on kolme lasta ja neljä lastenlasta. Asumme Somerolla Ryhtän kylässä, missä olen syntynyt ja lähes koko elämäni myös asunut. Nykyisen kotimme rakensimme 1990-luvun alussa synnyinkotini maille.

Sivu päivitetty 16.2.2020 | Riitta Ryhtä