sisältöön »
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-somero-opisto.jpg
 

Digituki

Digituella tarkoitetaan toimenpteitä, joiden avulla ihmisiä tuetaan digilaitteiden ja verkkopalveluiden käytössä. Digilaitteita ovat esimerkiksi tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet. Verkkopalveluilla ymmärretään internetissä käytettäviä palveluja, kuten pankkipalveluja, erilaisia viranomaispalveluja ja kaupallisia palveluja.

Somero-opiston tarjoaman digituen tavoitteena on opastaa ja tukea niitä kuntalaisia, joilla on vaikeuksia käyttää digilaitteita ja asioida itsenäisesti verkossa.

Matalan kynnyksen palvelun avulla voidaan edistää ensi sijassa ikääntyneen väestön osaamista ja mahdollisuuksia erilaisten sähköisten viranomaispalveluiden käyttöön. Ikä ei kuitenkaan rajoita palvelun saantia, vaan kuka tahansa voi kääntyä digituen puoleen. Tavoitteena on myös rohkaista itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja toimimiseen omien laitteiden kanssa verkossa.

Digitukea ajanvarauksella

Somero-opiston asiakaspalvelusihteeri Santeri Aarniolta on mahdollista saada digitukea ajanvarauksella Kiiruun koulukeskuksen tiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä Santeriin, puh. 044 779 1271 tai santeri.aarnio(a)somero.fi

Hänet tavoittaa varmimmin:

  • maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14.00–19.00
  • digitukea ei ole tarjolla 1.–31.7.2024

Tietojenkäsittelykurssit

Somero-opisto tarjoaa myös runsaasti erilaisia tietojenkäsittelykursseja. Niihin voit tutustua joka kotiin jaettavassa opinto-oppaassa, jonka PDF-version voit ladata tästä.

Ilmoittautuminen

Kursseille voi ilmoittautua ilmoittautumissivun ohjeiden mukaan internetissä tai puhelimitse.