sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-kasvatus-ja-koulutus.jpg
 

Joensuun koulu

Joensuun koulussa annetaan laadukasta perusopetusta, jossa korostetaan yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Opetuksessa käytetään monipuolisesti toiminnallisia, oppilaita osallistavia työtapoja sekä tietotekniikkaa. Koulussa panostetaan turvalliseen, aktiiviseen, viihtyisään ja kannustavaan ilmapiiriin, jossa kiinnitetään huomiota ystävälliseen ja toiset huomioivaan käytökseen sekä erilaisuuden hyväksymiseen. Jokaisella oppilaalla on oikeus edellytystensä mukaiseen opetukseen. Tähän päästään oikeanlaisilla oppilaan oppimisen ja kasvun tuella. Joensuun koulussa oppilailla on oikeus kasvaa ja työskennellä turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä. 

Koulussa on opetukseen ajanmukaiset oppimisympäristöt ja -välineet mm. hyvät tilat taito- ja taideaineiden opettamiseen. Koulun piha tarjoaa erinomaiset puitteet liikunnallisille välitunneille. Koulun tiloissa järjestetään oppilaille erilaisia harrastekerhoja ja kaupungin monipuoliset vapaa-ajan harrastuspaikat ovat kävelymatkan päässä.

Joensuun koulu on Someron suurin alakoulu, joka tarjoaa perus- sekä valmistavaa opetusta luokille 1-6. Koulussa on kolme rinnakkaisluokkaa, ja jokaisella luokka-asteella toimii pienryhmä. Lisäksi koulussa annetaan opetusta toiminta-alueittain opiskeleville lapsille ja nuorille (1-9 TOP-luokat). 


 
 

YHTEYSTIEDOT

Joensuun koulu
Heikintie 35, 31400 Somero
joensuu(a)somero.fi

Rehtori 
Mika Koskinen
p. 044 7791 300
mika.koskinen(a)somero.fi

Apulaisrehtori
Jani Mäenpää
p. 044 7791 312
jani.maenpaa(a)somero.fi

Koulusihteeri
Saana Tuomela
p. 050 4628 950
saana.tuomela(a)somero.fi

 
 

Näillä sivulla

 

Päivitetty 31.5.2024/JS